Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Espresso

Plăcinta cu cremă de zahăr Espresso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frișcă de ciocolată, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți interiorul crustei de plăcintă necoapte cu untul topit; pune deoparte.
Bateți împreună smântâna, zahărul brun, făina și pudra de espresso până se omogenizează bine.
Se toarnă în crusta de plăcintă pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 50 de minute.
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe un raft. Pipă Generos marginea plăcintei cu frișcă de ciocolată.