Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă Cu Căpșuni

Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de rubarbă cu căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 216 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de albuș de ou, nucșoară măcinată, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Înghețată Cu Rubarbă De Căpșuni, Cremă De Rubarbă De Căpșuni, și Înghețată De Căpșuni-Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, făina și nucșoara. Se amestecă ouăle. Îndoiți rubarba asigurându-vă că acoperiți bine, apoi faceți același lucru cu căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
RubarbăRubarbă
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
4
Așezați a doua crustă deasupra, asigurându-vă că tăiați fante în ea pentru a ventila aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Periați albușul de ou deasupra crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când rubarba este fragedă, iar crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista