Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de rubarbă cu căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 216 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de albuș de ou, nucșoară măcinată, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Înghețată Cu Rubarbă De Căpșuni, Cremă De Rubarbă De Căpșuni, și Înghețată De Căpșuni-Rubarbă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, făina și nucșoara. Se amestecă ouăle. Îndoiți rubarba asigurându-vă că acoperiți bine, apoi faceți același lucru cu căpșunile.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă.
Așezați a doua crustă deasupra, asigurându-vă că tăiați fante în ea pentru a ventila aburul.
Periați albușul de ou deasupra crustei.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când rubarba este fragedă, iar crusta este aurie.