Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Plăcinta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, lapte, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Făinați ușor o suprafață de lucru și rulați aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Căptușiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și pliați excesul sub sine, sertizând marginile pentru a sigila. Pătrundeți baza crustei cu o furculiță de mai multe ori, tapetați cu o bucată de hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți până când aluatul începe să se întărească, aproximativ 20 de minute.
Scoateți greutățile plăcintei și hârtia pergament și continuați să coaceți până când aluatul este uscat și ușor maroniu, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Tăiați bananele în felii groase de 1/4 inch și suprapuneți-le pentru a umple fundul crustei răcite; pus deoparte.
Așezați amidonul de porumb într-un castron mediu și bateți în 1/2 cană de lapte, apoi gălbenușurile, până se încorporează și smooth.In o cratiță mare se amestecă împreună laptele de cocos, zahărul, sarea și laptele rămas și se aduce la fierbere la foc mediu. Odată ce fierbe, amestecați încet amestecul de gălbenușuri și reduceți focul la mediu scăzut. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați și răzuiți în mod constant fundul oalei pentru a preveni arderea; gatiti pana cand amestecul ajunge la 180 km F pe un termometru citit instant, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă crema fierbinte în crusta de plăcintă și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Odată răcit, acoperiți și refrigerați până când este ferm și răcit, cel puțin 30 de minute sau până la 12 ore.Pentru topping: când este gata de servit, combinați smântâna și zahărul pudră într-un bol de amestecare răcit și bateți până se formează vârfuri medii.
Se întinde uniform pe suprafața plăcintei și se presară nucă de cocos prăjită peste smântână.
Serviți imediat sau răciți până la 8 ore.