Această rețetă face 8 porții cu 573 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, zahăr brun, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Plăcintă Cu Cireșe, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați făina, nucile, untul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transfer la un 13-in. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 375 de minute timp de 15 minute, amestecând o dată. Puneți deoparte 1 cană de firimituri. În timp ce este cald, apăsați firimiturile rămase într-un 9-in uns. placă de plăcintă, apăsând ferm pe partea inferioară și în sus a părților laterale. Se răcește timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Migdale
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se întinde pe fundul crustei. Îndoiți ușor frisca în umplutura de plăcintă; se întinde peste stratul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Se presară cu firimituri rezervate. Se răcește cel puțin 4 ore înainte de servire.