Plăcintă cu cremă de banane-nucă de cocos cu crustă de zară

Plăcintă cu cremă de banane-nucă de cocos cu crustă de zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintă cu cremă de banane-nucă de cocos cu crustă de zară. Această rețetă face 8 porții cu 594 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu cremă de Bananan și nucă de cocos cu crustă de Cracker Graham, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos tropicală în crustă de biscuiți de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți făinurile universale și de tort, zahărul pudră și sarea cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați 1/4 cană de unt și scurtarea în ingrediente uscate folosind tăietorul de patiserie sau vârful degetelor până când amestecul arată ca pietricele mici. Nu toate untul și bucățile de scurtare trebuie să aibă aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
3
Presărați zară, câte 1 lingură pe rând, peste ingredientele uscate și amestecați până când toată făina este umezită și aluatul aproape lasă partea bolului. Continuați să amestecați până când aluatul se reunește. Frământați de câteva ori cu mâinile doar pentru a le aduce împreună. Pat aluatul într-o rundă și înveliți în folie de plastic. Refrigerați aluatul cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți nuca de cocos uniform pe foaia de biscuiți fără grăsime. Prajeste nuca de cocos la cuptor 8 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă nucă de cocos pe farfurie pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Așezați aluatul răcit pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Rulați aluatul într-un cerc mare de aproximativ 1/8 inch grosime și 2 inci mai mare decât placa de plăcintă cu capul în jos de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați aluatul într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați orice exces de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Marginea flautului de crustă. Aliniați aluatul cu o bucată de folie unsă cu unt, cu partea untă în jos. Formați folia astfel încât toată crusta să fie acoperită cu folie. (Folia păstrează crusta de la suprasolicitare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți crusta timp de 10 până la 12 minute sau până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Îndepărtați folia și coaceți cu 10 minute mai mult sau până când aluatul se rumeneste ușor. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 1/2 cană de nucă de cocos prăjită, jumătate și jumătate, lapte, smântână de nucă de cocos și zahăr granulat la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional (nu fierbeți sau amestecul se poate coagula).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Între timp, într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb cu un tel de sârmă. Când amestecul de lapte fierbe, folosiți o oală pentru a scoate 1 cană în amestecul de gălbenușuri, bătând constant cu un tel de sârmă. Repetați cu o altă cană de amestec de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în cremă fierbinte. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand constant cu spatula de cauciuc, pana cand amestecul se fierbe si se ingroasa. Odată îngroșat, gătiți 2 minute mai mult, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Scoateți crema de pe foc și amestecați 2 linguri de unt și vanilia. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
17
Se toarnă jumătate din cremă în crusta de plăcintă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
18
Presărați bananele peste cremă și acoperiți cu crema rămasă. Partea superioară netedă a cremei și acoperiți direct cu folie de plastic pentru a preveni formarea unui strat dur. Refrigerați până când umplutura este rece, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Înainte de servire, presărați cu nucă de cocos prăjită rămasă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista