Plăcintă cu cremă Boston II
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Boston Cream Pie II. Această rețetă face 8 porții cu 369 de calorii, 6 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, ou, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 35%. Vafele Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Cream Pie și Boston Cream Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă rotundă pentru tort de 9 inci.
Bateți făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, sarea, 3/4 cană lapte, scurtarea, 1 ou și 1 linguriță de vanilie la viteză mică, răzuind constant bolul timp de 30 de secunde. Bateți la viteză mare, răzuind bolul din când în când timp de 3 minute.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când un pic de lemn introdus lângă centru iese curat.
Scoatem din tava si lasam sa se raceasca pe un gratar.
Pentru a face umplutura cu cremă: într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/3 cană de zahăr, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat laptele și se fierbe la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și fierbe. Se fierbe si se amesteca 1 minut. Se amestecă încet cel puțin 1/2 din amestec în gălbenușurile de ou. Puneți amestecul de gălbenușuri de ou în cratiță și fierbeți și amestecați timp de 1 minut.
Se ia de pe foc si se adauga cele 2 lingurite de vanilie.
Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Se încălzește ciocolata și untul sau margarina la foc mic până se topesc.
Luați de pe foc și adăugați zahărul de cofetă și vanilia. Se amestecă apa, câte o linguriță, până când glazura obține consistența dorită.
Pentru a asambla tortul: Împărțiți tortul răcit în jumătate pentru a face 2 straturi subțiri. Umpleți straturile cu umplutură. Apoi întindeți glazura de ciocolată deasupra. Pune orice prajitura ramasa la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Boston Cream Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.