Plăcinta cu cremă Boston fără Gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 338 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, coaceți ciocolată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă Boston Fără Gluten, Plăcintă Cu Cremă Boston Fără Gluten, și Boston Cream Pie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați Tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit (fără făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, amestecați făina de migdale, amestecul de făină, praful de copt și 1/2 linguriță sare; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de zahăr, apa, untul topit, ouăle și 2 lingurițe de vanilie cu mixer electric la viteză mică 1 minut. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Bomboane Salvatoare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți 27 până la 30 de minute sau până când auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe raftul de răcire 15 minute; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați laptele, 1/4 cană zahăr, gălbenușurile de ou, amidonul de porumb și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe 1 minut până se îngroașă și se amestecă straturile din spate ale lingurii.
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. Acoperiți suprafața cremă cu folie de plastic. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Într-un castron mic cu microunde, ingredientele glazurate cu microunde neacoperite la 1 minut; se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Pentru a asambla, inversați un strat de tort pe platoul de servire. Se amestecă cremă rece; răspândit pe partea de sus a tort doar la margine. Se acoperă cu al doilea strat de tort. Turnați încet glazura peste tort, întinzându-se pentru a acoperi și lăsând-o să picure în jos. Feliați ușor tortul cu un cuțit zimțat.