Plăcintă cu ciuperci de pui și slănină
O porție conține 606 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cu 16-inch toate untul de patiserie gata laminate, unt, ciuperci de castane și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Pui, Ciuperci Și Slănină, Bacon Ciuperci Pui, și Bacon Ciuperci Umplute De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. prăjiți fâșiile de slănină în ulei până când începeți să crocante, apoi adăugați ciupercile feliate și înmuiați-le în tigaie cu slănina.
Întoarceți fâșiile de pui în făină și cimbru (le-ați putea arunca într-o pungă de congelator), apoi topiți untul în tigaie înainte de a adăuga puiul făinos și toată făina rămasă în pungă. Se amestecă cu slănina și ciupercile până când puiul începe să se coloreze.
Se toarnă stocul fierbinte și Marsala, amestecând pentru a forma un sos și se lasă acest balon să se îndepărteze aproximativ 5 minute.
Faceți o jantă de patiserie pentru fiecare dintre vasele dvs. pentru plăcinte, prin aceasta mă refer la o bandă de aproximativ 1/2 inci ondulată în jurul vârfului vaselor. Umeziți marginile pentru a le face să se lipească.
Tăiați un cerc mai mare decât partea superioară a fiecărui vas pentru capac, apoi împărțiți umplutura de pui între cele două.
Umeziți marginile din nou și apoi pop pe partea de sus a fiecărei plăcintă de etanșare marginile cu degetele sau dedesubt a prongs de o furculiță.
Gatiti placintele timp de aproximativ 20 de minute, rotindu-le la jumatate prin gatit. Odată gătite, ar trebui să se umfle magnific.