Plăcintă cu ciocolată

Plăcintă cu ciocolată
Plăcintă cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 769 de calorii, 8 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. Pentru 1,26 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, nuci pecan, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați plăcintă cu ciocolată, plăcintă cu ciocolată și plăcintă cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate ouăle până devin spumoase. Bateți zaharurile, făina, untul, uleiul și vanilia până se omogenizează bine. Se amestecă fulgii de ciocolată și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte Sau Mai Multe După GustChipsuri De Ciocolată Cu Lapte Sau Mai Multe După Gust
3-1/2 Lingurițe Extract De Vanilie3-1/2 Lingurițe Extract De Vanilie
1 Halbă (aproximativ 6 Uncii) De Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)1 Halbă (aproximativ 6 Uncii) De Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Borcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în JulianăBorcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în Juliană
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp MărunțităAmbalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp Mărunțită
2
Se toarnă în coajă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Galben, RasCheddar Galben, Ras
3
Coaceți la 325° timp de 1-1/4 ore sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește pe un grătar. Se da la rece până la servire. Pune resturile la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista