Plăcintă Cu Ceapă De Primăvară
Această rețetă face 6 porții cu 262 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și fritatta cu ceapă de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor. Tăiați rădăcinile din ceapă; aruncați rădăcinile. Se toacă jumătate de ceapă.
Bateți împreună ouăle și laptele. Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă, amestecând rapid 20 până la 30 de secunde sau doar până se omogenizează și se omogenizează. (Nu ar trebui să existe bulgări.) Se amestecă ceapa tocată.
Scoateți cu grijă tigaia fierbinte din cuptor.
Adăugați unt și lăsați să stea până se topește untul.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și turnați aluatul în tigaie. Aranjați brânza și ceapa întreagă rămasă deasupra aluatului și gătiți 30 de secunde până la 1 minut sau până când marginile încep să se fixeze.
Transferați tigaia în raftul superior al cuptorului și coaceți la 400 timp de 22 până la 25 de minute sau până se rumenesc și se umflă. (Marginile exterioare ar trebui să fie crocante, iar textura interioară ar trebui să semene cu o cremă popover. Plăcinta se va dezumfla rapid.)