Plăcintă cu cartofi dulci IV
Plăcintă cu cartofi dulci IV este o rețetă sudică care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 344 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, sare, extract de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat, și tikki de cartofi dulci | chiftele de cartofi dulci / navratri s.
Instrucțiuni
Se fierbe cartoful dulce întreg în piele timp de 40 până la 50 de minute până se termină. Treceți apă rece peste cartoful dulce și îndepărtați pielea. Despărțiți - vă într-un castron mare.
Topiți 1/4 cană de unt sau margarină și turnați-l în vasul cu cartofii dulci. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă în lapte condensat îndulcit, scorțișoară, coajă de portocală, vanilie, nucșoară, sare și 1 ou.
Se toarnă în crusta necoaptă.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute.
Scoateți plăcinta din cuptor și reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
În timp ce plăcinta se coace, pregătiți toppingul.
Se amestecă împreună 1 ou, sirop de porumb, zahăr brun, 1 lingură de unt topit, aromă de arțar și nuci pecan.
Se presară peste plăcintă.
Coaceți încă 25 de minute până când este setat.