Plăcintă cu cartofi dulci IV

Plăcintă cu cartofi dulci IV
Plăcintă cu cartofi dulci IV este o rețetă sudică care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 344 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, sare, extract de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat, și tikki de cartofi dulci | chiftele de cartofi dulci / navratri s.

Instrucțiuni

1
Se fierbe cartoful dulce întreg în piele timp de 40 până la 50 de minute până se termină. Treceți apă rece peste cartoful dulce și îndepărtați pielea. Despărțiți - vă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți 1/4 cană de unt sau margarină și turnați-l în vasul cu cartofii dulci. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă în lapte condensat îndulcit, scorțișoară, coajă de portocală, vanilie, nucșoară, sare și 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cartofi DulciCartofi Dulci
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în crusta necoaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți plăcinta din cuptor și reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce plăcinta se coace, pregătiți toppingul.
7
Se amestecă împreună 1 ou, sirop de porumb, zahăr brun, 1 lingură de unt topit, aromă de arțar și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
8
Se amestecă bine.
9
Se presară peste plăcintă.
10
Coaceți încă 25 de minute până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista