Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Portocale Cu Crustă De Rozmarin-Porumb
Această rețetă face 8 porții cu 453 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, cartofi dulci, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tartă de pere cu glazură de Port cu crustă de rozmarin-porumb, Gratin de cartofi cu crustă de rozmarin, și Tilapia cu crustă de cartof violet și ulei de rozmarin de arpagic.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică și este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați apă rece, 1 lingură. la un moment dat, peste suprafața amestecului în castron; se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați aluatul pe o suprafață plană căptușită cu folie de plastic și formați un disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Desfaceți aluatul și rulați între 2 foi noi de folie de plastic ușor făinată într-un cerc de 12 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch. Îndoiți marginile sub și sertizați. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți crusta 20 de minute, ecranarea marginilor cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Coaceți cartofii dulci la 400 pe o foaie de copt 50 până la 55 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa într-un castron. Pulpă de piure. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți împreună ouăle și zahărul granulat până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați laptele, următoarele 6 ingrediente și pulpa de cartof dulce, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Lapte
6
Se toarnă amestecul în crusta de rozmarin-porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Rozmarin
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 325 și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
9
Bucătărie Express: substitut 1/2 (15-oz.) pachet refrigerate piecrusts pentru ingrediente crusta de porumb. Derulați pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Refrigerată
Făină De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Se presară cu 1 lingură. făină de porumb albă simplă și 2 lingurițe. rozmarin proaspăt tocat. Rulați ușor făina de porumb și rozmarinul în crustă. Se potrivește într-o placă de plăcintă de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului. Îndoiți marginile sub; sertizare. Procedați conform instrucțiunilor, începând cu Pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Făină De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat