Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Pecan

Rețeta plăcintă cu cartofi dulci cu coajă Pecan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb de culoare deschisă, nuci pecan, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Prăjituri Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Pecan-Somon, Tort de cartofi dulci cu crustă de scorțișoară fără Gluten și Pecan prăjit, și Dovleac-brânză de capră cartof dulce "Risotto" cu carne de porc crustă de arțar-Pecan.
Instrucțiuni
Pregătiți cremă de brânză Piecrust într-o farfurie de plăcintă de 9 inci; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați cartoful dulce și următoarele 5 ingrediente (cartof dulce prin 1 ou) într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Se amestecă amestecul în crusta pregătită.
Combinați 1/2 cană zahăr brun și următoarele 5 Ingrediente (1/2 cană zahăr brun prin 1 ou); se amestecă bine cu un tel. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă amestecul de pecan peste amestecul de cartofi dulci.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până aproape gata; scut marginile piecrust cu folie după 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.