Plăcintă Cu Cartofi Dulci
Reteta plăcintă cu cartofi dulci ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 6 ore. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte condensat, nucșoară, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat, și tikki de cartofi dulci | chiftele de cartofi dulci / navratri s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. tapetați fundul și părțile laterale ale crustei de plăcintă răcită, în formă, cu folie sau pergament și umpleți cu greutăți (îmi place să reutilizez fasolea uscată în acest scop) și coaceți timp de 20 de minute, pe raftul inferior al cuptorului, rotind la jumătatea drumului. Apoi, scoateți greutățile și căptușeala și lăsați crusta să se coacă până devine un maro auriu deschis, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați crusta să se răcească.
Reduceți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați cartofii dulci în vasul unui robot de bucătărie și faceți-i piure. Treceți-le printr-o strecurătoare de plasă sau tamis folosind o spatulă flexibilă, apoi readuceți-le în vasul robotului de bucătărie.
Adăugați laptele condensat, zahărul brun, untul, bourbonul, condimentele și sarea. Procesați până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ouă pe rând, procesând timp de cinci secunde între fiecare ou. Răsturnați părțile laterale ale bolului în jos și procesați încă cinci secunde, apoi turnați amestecul în crusta pregătită.
Coaceți coaja de plăcintă umplută timp de 20 până la 30 de minute, pe raftul din mijloc al cuptorului. Monitorizați plăcinta îndeaproape în ultimele zece minute de coacere. Dacă crusta începe să pară întunecată în jurul marginilor, așezați folie peste părțile întunecate pentru a le proteja de căldură. Urmăriți cu atenție umplutura, când începe să se umfle, este gata. Lăsați plăcinta să se răcească la temperatura camerei timp de 1 oră, apoi se răcește la frigider cel puțin două ore.
Pentru topping de marshmallow: (acest lucru este cel mai bine dacă este făcut chiar înainte de servire.)
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă rece și lăsați-o să stea cel puțin 5 minute (aceasta se numește "înflorire").
Așezați albușul de ou în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță de dimensiuni medii și curățați părțile laterale ale oalei cu apă rece folosind o perie de patiserie. Aduceți amestecul la fierbere și începeți să bateți albușul de ou până când este spumos, dar încă puțin umed. Gatiti amestecul de zahar pana cand un termometru cu bomboane citeste 240 F.
Se ia de pe foc, se amestecă gelatina până se dizolvă totul, apoi se toarnă amestecul încet pe părțile laterale ale bolului mixerului în albușurile de ou, cu biciul care rulează la viteză mică. Apoi, măriți viteza la mare și bateți timp de 7 până la 10 minute, până când marshmallow este foarte gros, vasul se simte rece la atingere, iar marshmallow deține vârfuri moi care își păstrează forma atunci când testați în castron.
Puneți marshmallow-ul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea și modele de țevi pe partea superioară a plăcintei răcite. Opțional: brulee topping folosind o torță sau sub broiler chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.