Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni

Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni
Dacă $1.43 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcinta de cartofi alsaciană ar putea fi o mare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 185 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyere, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni, Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni, și Tarta de cartofi și slănină alsaciană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați un vârf de sare; gatiti pana se inmoaie, 13-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Scurgere.
4
Lasă să se răcească.Aduceți 3/4 cană plus 3 linguri smântână, usturoiul și nucșoara la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti amestecul pana se reduce la jumatate. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Adăugați prazul; gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
6
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul; se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Bateți gălbenușul de ou și crema de lingură rămasă într-un castron mic; pus deoparte. Împărțiți aluatul foietaj pe o suprafață ușor făinată în două dreptunghiuri de 6 pe 13 inci. Setați 1 dreptunghi pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați jumătate din cartofi, lăsând un chenar de centimetru de jur împrejur și suprapunându-se ușor cartofii. Se acoperă cu jumătate din amestecul de praz și 3/4 cană de brânză; se condimentează cu sare și piper. Repetați stratificarea cu cartofii rămași, prazul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
PrazPraz
9
Ungeți marginile aluatului cu spălarea ouălor. Acoperiți cu dreptunghiul de aluat rămas; apăsați ușor marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
10
Tăiați fante de 2 inci pe lungime în centrul crustei, la 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Periați cu spălare cu ouă. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Coaceți plăcinta până se rumenesc și se umflă, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se toarnă amestecul de cremă în orificiile de plăcintă cu o pâlnie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
15
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista