Plăcintă Cu Carne (Tourtiere)

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Plăcinta cu carne (Tourtiere) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de cartofi de copt, ou, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Carne (Tourtiere), Tourtiere (Plăcintă Cu Carne), și Cel Mai Bun Tourti Cmormorbre (Plăcintă Cu Carne Franco-Canadiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartoful până când este gata, 30 - 45 de minute într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (205 grade C). Curățați și zdrobiți cartoful.
Așezați cartoful, carnea de porc măcinată, ceapa, condimentele și apa într-o tigaie mare și fierbeți până se îngroașă, timp de aproximativ o oră.
Între timp, pregătește-ți patiseria.
Tapetați o farfurie de plăcintă adâncă cu produse de patiserie. Lingură în umplutură, răspândind uniform. Acoperiți cu crusta superioară.
Se unge cu ou bătut și se presară cu boia, dacă se dorește.
Tăiați orificiul de evacuare a aburului.
Coaceți timp de 50 de minute la 350 de grade F (175 de grade C). În cazul în care marginile maro prea repede, se acoperă cu o bandă de folie.