Plăcintă Cu Carne (Tourtiere)

Plăcintă Cu Carne (Tourtiere)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Plăcinta cu carne (Tourtiere) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de cartofi de copt, ou, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Carne (Tourtiere), Tourtiere (Plăcintă Cu Carne), și Cel Mai Bun Tourti Cmormorbre (Plăcintă Cu Carne Franco-Canadiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartoful până când este gata, 30 - 45 de minute într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (205 grade C). Curățați și zdrobiți cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cartoful, carnea de porc măcinată, ceapa, condimentele și apa într-o tigaie mare și fierbeți până se îngroașă, timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
CartofiCartofi
CondimenteCondimente
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, pregătește-ți patiseria.
4
Tapetați o farfurie de plăcintă adâncă cu produse de patiserie. Lingură în umplutură, răspândind uniform. Acoperiți cu crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se unge cu ou bătut și se presară cu boia, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OuăOuă
6
Tăiați orificiul de evacuare a aburului.
7
Coaceți timp de 50 de minute la 350 de grade F (175 de grade C). În cazul în care marginile maro prea repede, se acoperă cu o bandă de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista