Plăcintă Cu Carne Tocată De Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu carne de pere. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 904 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ou, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne Tocată De Pere, Strudel De Carne Tocată De Pere, și Tort de crumble cu pere și carne tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 9 ingrediente la fiert într-o cratiță mare și grea, amestecând des; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând des, 25 până la 30 de minute sau până se îngroașă. Mișto.
Montați 1 piecrust într-o plăcuță de 9 inci, conform instrucțiunilor pachetului.
Se amestecă nuci pecan în amestec de pere; lingură în piecrust.
Rulați restul de bucăți pentru a apăsa liniile de pliere.
Tăiați și îndepărtați formele frunzelor din Centrul piecrustului folosind un tăietor de prăjituri în formă de frunză, lăsând o margine de 3 inci în jurul marginilor.
Perie piecrust și frunze cu ou bătut. Așezați cu grijă piecrust peste umplutură; îndoiți marginile sub. Faceți tăieturi diagonale în margine la intervale de 1/4 inch; pliați fiecare altă piesă spre interior. Aranjați frunzele pe plăcintă.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 350 timp de 1 oră sau până se rumenesc, protejând cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.