Plăcintă Cu Carne Tocată Cu Cremă De Lămâie
Plăcinta cu carne tocată cu cremă de lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1068 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Carne Tocată, Plăcinte cu cremă de carne tocată, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți carnea tocată uniform pe fundul patiseriei de 10 inci necoapte în tigaie. Puneți tigaia într-o tigaie de pizza de 12 inci căptușită cu folie sau o tigaie de copt de 10 pe 15 inci.
Radeți 1 lingură de coajă (numai partea galbenă) din lămâie. Ream 3 linguri suc.
Într-un castron, amestecați zahărul și făina.
Bateți laptele, untul, ouăle, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se toarnă cu grijă amestecul peste carne tocată.
Coaceți într-un cuptor 375 până când crema abia se agită când tigaia este agitată ușor, 45 până la 55 de minute (35 până la 45 de minute într-un cuptor cu convecție). Dacă plăcinta se rumeneste prea repede (verificați după 15 minute), acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să se răcească pe un raft, neacoperit, aproximativ 2 ore.