Plăcintă Cu Brânză Cremă De Fructe Proaspete
Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, suc de lămâie, fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Fructe Proaspete Cu Sos De Brânză Cremă De Căpșuni, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Înghețată De Fructe Proaspete.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu un mixer electric până devine pufos. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Se toarnă în crusta de plăcintă coaptă. Dați la frigider 3 ore sau până când este setat. Aranjați fructele deasupra plăcintei. În cazul în care acoperirea fructe de padure, se amestecă gem sau jeleu pana se omogenizeaza.
Ungeți fructele de pădure cu gem și serviți. * Dacă folosiți banane, înmuiați sucul de lămâie înainte de a le pune pe plăcintă pentru a nu se rumeni. Nu acoperiți cu gem.VARIATIONSMIXT BERRY: combinați 1 halbă fiecare zmeură proaspătă și afine. Cuptor cu microunde 1 lingură Smucker ' s Apple Jelly sau Seedles Red Raspberry jam la mare timp de 5 secunde; se amestecă. Amestecați fructele de pădure cu jeleu topit pentru a acoperi uniform.
Se întinde peste plăcintă.
Se ornează cu crenguțe proaspete de mentă. Fructe tropicale: aranjați 9 felii fiecare mango proaspăt și papaya, 5 zmeură, 12 bucăți de ananas, 1 kiwi decojit și feliat și 1 (11 oz.) poate madarin portocale, drenate peste plăcintă. Cuptor cu microunde 1 lingură Smucker ' s Apple Jelly sau marmeladă de portocale în cuptorul cu microunde la mare timp de 5 secunde; se amestecă.
Periați fructele aranjate cu jeleu topit pentru a acoperi uniform.