Plăcintă cu biscuiți cu curcan

Plăcintă cu biscuiți cu curcan
Turkey Biscuit Pie durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 686 de calorii. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61%, care este solid. Rețete similare sunt plăcintă cu biscuiți cu curcan, plăcintă cu biscuiți cu curcan și plăcintă cu curcan cu crustă de biscuiți.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și stropiți o tavă de copt cu ulei de măsline. Aranjați felii de ceapă în farfurie și puneți deasupra pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 2 1/2-lira Jumatate De Piept De Curcan Dezosat Pe Piele1 2 1/2-lira Jumatate De Piept De Curcan Dezosat Pe Piele
Jumătate De Piept De Curcan Dezosat Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Dezosat Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 Căni De Curcan Sau Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Mari (1 Tăiată Felii, 1 Tăiată Cubulețe)2 Cepe Mari (1 Tăiată Felii, 1 Tăiată Cubulețe)
2
Adăugați crenguțele de cimbru, asezonați curcanul generos cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a curcanului înregistrează 165 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (1 Taiata In Felii, 1 Taiata Cubulete)Ceapa (1 Taiata In Felii, 1 Taiata Cubulete)
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Crengute De Cimbru, Plus 2 Lingurite De Cimbru Tocat3 Crengute De Cimbru, Plus 2 Lingurite De Cimbru Tocat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Lasati sa se raceasca, apoi maruntiti, aruncand pielea. (Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de carne.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Topiți untul într-o tigaie mare de fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adauga ceapa taiata cubulete, morcovii tocati, telina si cimbru, 1/2 lingurita de sare si cateva felii de piper. Gatiti, amestecand, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute. Se amestecă muștarul, apoi se presară făina peste legume. Gatiti, amestecand, pana cand faina este prajita, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se amestecă bulionul, laptele și curcanul mărunțit și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1
Bateți făina, mălaiul, arpagicul, praful de copt, zahărul, 3/4 linguriță de sare, bicarbonatul de sodiu și câteva mărunțișuri de piper într-un castron mediu. Cu ajutorul unui blender de patiserie sau cu degetele, tăiați untul în amestecul de făină până seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați 3/4 cană de zară și amestecați până când aluatul se oprește. Mai amestecați până la 1/4 cană de zară, câte puțin, dacă aluatul se simte uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Se amestecă mazărea în umplutura de curcan. Cu o lingură, puneți deasupra aproximativ 14 grămadă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Transferați tigaia la cuptor și coaceți până când toppingul este umflat și auriu, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
6
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista