Plăcintă cu bezea cu lămâie III

Lemon Meringue Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 257 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Combinați 1 1/2 căni de zahăr, sare și 1 1/2 căni de apă într-o cratiță grea.
Se pune la foc mare și se fierbe. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/3 cană de apă pentru a face o pastă netedă. Treceți treptat în amestecul de zahăr fierbinte. Se fierbe amestecul până devine gros și limpede, amestecând continuu.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie. Treceți treptat amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de zahăr fierbinte. Întoarceți tigaia la căldură și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie rasă și untul sau margarina.
Puneți amestecul în frigider și răciți până când este călduț.
Într-un castron mare de sticlă sau metal, combinați albușurile de ou și sarea. Bateți până la spumă. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr în timp ce continuați să biciuiți. Bateți până când albii formează vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ 3/4 cană de bezea în umplutură călduță. Lingura de umplere în coajă de patiserie coapte. Acoperiți plăcinta cu bezea rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește pe un raft la cel puțin 1 oră înainte de tăiere.