Plăcintă cu bezea cu lămâie
Plăcintă cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,91 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 65 g de grăsimi și un total de 1267 de calorii . Un amestec de coajă de plăcintă precoaptă, albușuri, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 691 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 42 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Rețete similare includ plăcintă cu bezea cu lămâie, Povești de familie și Tutorial pentru bezea , Plăcintă cu bezea cu lămâie, Povești pentru familie și Tutorial pentru bezea și Meyer Lemon Bezea plăcintă cu crustă de biscuiți cu ghimbir și lămâie .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Reglați grătarul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Bateți gălbenușurile într-un bol de mixare de dimensiune medie și lăsați deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați amidonul de porumb, apa, zahărul și sarea.
Bateți pentru a combina. Dați focul la mediu și, amestecând des, aduceți amestecul la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Luați de pe foc și treptat, câte 1 tel plin o dată, adăugați amestecul fierbinte în gălbenușurile de ou și amestecați până când ați adăugat cel puțin jumătate din amestec.
Puneți amestecul de ouă în cratiță, reduceți căldura la mic și gătiți, amestecând constant, încă 1 minut.
Luați de pe foc și adăugați ușor untul, zeama de lămâie și coaja până se omogenizează bine.
Turnați amestecul în coaja de plăcintă și acoperiți cu bezea cât timp umplutura este încă fierbinte. Asigurați-vă că bezeaua acoperă complet umplutura și că merge până la marginea crustei.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când bezeaua devine aurie.
Scoateți din cuptor și răciți pe un grătar. Asigurați-vă că plăcinta este complet răcită înainte de a tăia felii.
Puneți albușurile și crema de tartru în bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi, apoi adauga treptat zaharul si continua sa bata pana se formeaza varfuri tari, aproximativ 1-2 minute. Utilizați pentru a acoperi umplutura cu lămâie.
Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb
Plăcinta cu bezea cu lămâie funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc de recoltă târzie, vinul de gheață și port alb. Deoarece plăcinta cu bezea cu lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Desert la sticla, cu arome de para uscata, mar copt, smochine, condimentat cu nucsoara, cuisoare, ienibahar si vanilie. Greutate medie, strălucitoare și extraordinar de echilibrat - cu dulceața potrivită și o aciditate vie.