Plăcintă cu bezea cu lămâie

Plăcintă cu bezea cu lămâie
Plăcintă cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,91 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 65 g de grăsimi și un total de 1267 de calorii . Un amestec de coajă de plăcintă precoaptă, albușuri, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 691 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 42 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Rețete similare includ plăcintă cu bezea cu lămâie, Povești de familie și Tutorial pentru bezea , Plăcintă cu bezea cu lămâie, Povești pentru familie și Tutorial pentru bezea și Meyer Lemon Bezea plăcintă cu crustă de biscuiți cu ghimbir și lămâie .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Reglați grătarul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți gălbenușurile într-un bol de mixare de dimensiune medie și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Într-o cratiță medie, combinați amidonul de porumb, apa, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Bateți pentru a combina. Dați focul la mediu și, amestecând des, aduceți amestecul la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Luați de pe foc și treptat, câte 1 tel plin o dată, adăugați amestecul fierbinte în gălbenușurile de ou și amestecați până când ați adăugat cel puțin jumătate din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Puneți amestecul de ouă în cratiță, reduceți căldura la mic și gătiți, amestecând constant, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Luați de pe foc și adăugați ușor untul, zeama de lămâie și coaja până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
9
Turnați amestecul în coaja de plăcintă și acoperiți cu bezea cât timp umplutura este încă fierbinte. Asigurați-vă că bezeaua acoperă complet umplutura și că merge până la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
10
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când bezeaua devine aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți din cuptor și răciți pe un grătar. Asigurați-vă că plăcinta este complet răcită înainte de a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Puneți albușurile și crema de tartru în bolul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi, apoi adauga treptat zaharul si continua sa bata pana se formeaza varfuri tari, aproximativ 1-2 minute. Utilizați pentru a acoperi umplutura cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb

Plăcinta cu bezea cu lămâie funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc de recoltă târzie, vinul de gheață și port alb. Deoarece plăcinta cu bezea cu lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Saddleback Cellars Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Desert la sticla, cu arome de para uscata, mar copt, smochine, condimentat cu nucsoara, cuisoare, ienibahar si vanilie. Greutate medie, strălucitoare și extraordinar de echilibrat - cu dulceața potrivită și o aciditate vie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 42 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista