Plăcintă Cu Banane Cu Fund Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu banane cu fund negru. Această rețetă face 20 de porții cu 150 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, așchii de ciocolată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Banane Cu Fund Negru, Bare De Banane Cu Fund Negru, și Negru Jos Banana Placinta Cu Crema De pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. într-un castron mediu, combinați toate ingredientele crustei. Apăsați pe partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Coaceți timp de 10 minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Puneți zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare și bateți pentru a combina.
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la foc mic, amestecând constant. Gatiti, continuand sa bateti bine, pana cand amestecul se ingroasa, 3 pana la 4 minute.
Așezați gălbenușurile într-un castron mediu și bateți până se combină.
Șoptind constant, stropiți încet în 1cupă de amestec de lapte. Adăugați încet amestecul de lapte rămas, amestecând constant.
Bateți în extract de rom.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță mare și se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când ajunge la fierbere. Fierbeți ușor (reduceți căldura dacă începe să fiarbă energic) până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 2 minute.
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și se pliază în banane.
Se toarnă amestecul de cremă în crusta răcită. Se acoperă cu folie de plastic, apăsând ușor folie direct pe suprafața de cremă.
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră.
Faceți topping: într-un castron mic, răcit, bateți smântâna grea cu zahărul și extractul de rom până se formează vârfuri moi.
Îndepărtați folia de plastic din partea de sus a cremă și lingură frisca peste, lăsând o margine.
Presărați cu așchii de ciocolată, dacă doriți. Se răcește plăcinta până când este gata de servit.