Plăcintă Cu Arahide Cu Ciocolată
Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 228 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați cazan dublu, zahăr brun, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 210 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta: setați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți crusta de plăcintă într-un cerc de 12 inci, apoi apăsați-o într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Flaut marginile și locul în congelator timp de 15 minute să se răcească.
Scoateți crusta de plăcintă răcită din congelator și tapetați fundul cu folie sau hârtie pergament. Umpleți căptușeala cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți timp de 20 de minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala și apoi coaceți timp de 5 până la 10 minute mai mult sau până când fundul plăcintei începe să se rumenească și să se fixeze.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați-o deoparte să se răcească timp de 10 minute.
Întindeți ciocolata topită pe fundul crustei. Puneți deoparte în timp ce pregătiți restul umpluturii. Setați cuptorul la 350 F.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, adăugați sirop de porumb, melasă, zahăr brun și vanilie.
Se amestecă până se combină bine. Într-un castron mic, amestecați ușor oul, gălbenușurile de ou și scorțișoara.
Adăugați amestecul de ou la amestecul de melasă amestecând la viteză medie mică până când se combină.
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă pregătită, apoi se presară blatul cu alune.
Coaceți timp de 40-50 de minute sau până când centrul este setat și nu se mai clatină când îl scuturați ușor. Dacă marginile încep să se rumenească prea mult în timp ce centrul încă gătește, le puteți acoperi cu bucăți mici de folie de aluminiu.
Scoateți din cuptor și răciți complet înainte de servire.