Plăcintă Cu Afine Cu Bezea Cu Lămâie

Plăcintă Cu Afine Cu Bezea Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu afine cu bezea cu lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 439 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, afine, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Afine Cu Lămâie, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Adăugați treptat suc de lămâie, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați unt. Gatiti la foc mediu pana cand cașul se ingroasa si fierbe, batand constant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați cașul într-un castron mediu. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cașului. La frigider cel puțin 1 zi. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Folosind mixerul electric, bateți frișca în bol mediu până se formează vârfuri. Îndoiți 3/4 cană de caș de lămâie în frișcă 1/4 cană odată. Răciți mousse de lămâie cel puțin 2 ore și până la 6 ore. Păstrați cașul rămas răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Caș De LămâieCaș De Lămâie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
Combinați 3/4 cană de afine, zahăr, suc de lămâie, coajă de lămâie rasă, sare și scorțișoară într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în făină; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 3/4 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
4
Transferați compotul într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați compotul la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rola plăcintă crusta disc pe suprafață ușor presarata cu faina la 13 1/2-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
3
Transferați crusta pe vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 1 inch. Îndoiți marginile sub și sertizați decorativ; se răcește 30 de minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți folia și fasolea din crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți crusta până devine aurie și gătită, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați crusta în raft și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
8
Întindeți 1 1/2 căni de caș de lămâie rămas pe fundul crustei. Folosind lingura cu fante și lăsând majoritatea sucurilor în urmă, lingurați 3/4 cană compot de afine uniform peste caș. Aruncați mousse de lămâie în păpuși peste afine; se întinde pentru a acoperi complet fructele de pădure. Folosind lingura cu fante, lingurați afinele rămase peste mousse. Răciți plăcinta în timp ce pregătiți bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
Bateți albușurile de ou și zahărul într-un castron mare de metal pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți constant până când zahărul se dizolvă și amestecul este foarte cald la atingere, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se formează vârfuri groase și pufoase, aproximativ 5 minute. Lingurați bezea în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu mare (aproximativ 3/4-inch). Pipați bezea decorativ deasupra plăcintei, lăsând o margine simplă de 1 inch pentru a expune o parte din mousse și afine. Folosind torta de patiserie, cântați bezea până devine aurie. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
4
Test-sfat pentru bucătărie: bezea
5
Pentru a face vârfurile dramatice de bezea din imagine, asigurați-vă că folosiți un vârf mare de patiserie pentru a țeava rozetele, apoi măturați-le în sus folosind o spatulă offset sau un cuțit de unt. Și mai ușor: doar lingurați păpuși de bezea pufoasă deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Cuțit De UntCuțit De Unt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista