Plăcintă consistentă de păstor de linte și ciuperci
Plăcinta păstorului de linte și ciuperci este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 254 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ciuperci baby bella, margarină nehidrogenată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Plăcintă consistentă de păstor de linte și ciuperci, Supă Consistentă De Linte De Ciuperci, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți și transferați într-un vas mic de amestecare. Se amestecă margarina în cartofi până se topește, apoi se adaugă laptele de orez și se pasează până devine pufos. Acoperiți și lăsați deoparte până când este nevoie. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. În timp ce cartofii se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Lapte De Orez
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se adauga ceapa si saut-ul la foc mediu pana devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul și ciupercile și continuați să sotati până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați lintea și lichidul lor și aduceți la foc mic. Se amestecă vinul opțional, sosul de soia, amestecul de condimente, cimbru și piper. Gatiti usor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Linte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Combinați amidonul de porumb cu suficientă apă pentru a se dizolva într-un recipient mic. Se amestecă în amestecul de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați spanacul, puțin câte puțin, gătind doar până când totul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Scoateți de pe foc; gustați pentru a regla condimentele după bunul plac. Ungeți ușor o caserolă de 2 litri (de preferință rotundă) sau două farfurii de plăcintă cu vase adânci. Împrăștiați pesmetul uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Se toarnă amestecul de linte, apoi se întinde uniform cartofii deasupra. Dacă utilizați două plăci de plăcintă, împărțiți fiecare amestec uniform între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Linte
Pâine Cu Nuci și Stafide
10
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când cartofii încep să devină aurii și ușor cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se lasă să stea 5 până la 10 minute, apoi se taie în pene pentru a servi.