Plăcintă consistentă de păstor de linte și ciuperci
Plăcinta păstorului de linte și ciuperci este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 254 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ciuperci baby bella, margarină nehidrogenată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Plăcintă consistentă de păstor de linte și ciuperci, Supă Consistentă De Linte De Ciuperci, și Paleo Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și transferați într-un vas mic de amestecare. Se amestecă margarina în cartofi până se topește, apoi se adaugă laptele de orez și se pasează până devine pufos. Acoperiți și lăsați deoparte până când este nevoie. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. În timp ce cartofii se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Lapte De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se adauga ceapa si saut-ul la foc mediu pana devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și ciupercile și continuați să sotati până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați lintea și lichidul lor și aduceți la foc mic. Se amestecă vinul opțional, sosul de soia, amestecul de condimente, cimbru și piper. Gatiti usor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Linte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Combinați amidonul de porumb cu suficientă apă pentru a se dizolva într-un recipient mic. Se amestecă în amestecul de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați spanacul, puțin câte puțin, gătind doar până când totul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8
Scoateți de pe foc; gustați pentru a regla condimentele după bunul plac. Ungeți ușor o caserolă de 2 litri (de preferință rotundă) sau două farfurii de plăcintă cu vase adânci. Împrăștiați pesmetul uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
9
Se toarnă amestecul de linte, apoi se întinde uniform cartofii deasupra. Dacă utilizați două plăci de plăcintă, împărțiți fiecare amestec uniform între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Linte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când cartofii încep să devină aurii și ușor cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se lasă să stea 5 până la 10 minute, apoi se taie în pene pentru a servi.