Plăcintă Clasică Cu Mere Cu Crustă Dublă

Plăcintă Clasică Cu Mere Cu Crustă Dublă
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta clasică cu mere cu crustă dublă ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 332 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Cap la magazin și ridica mere tarta, mere, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Clasică Cu Mere Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați untul și scurtarea și frecați cu vârful degetelor până se formează o masă foarte grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Presărați cu 3 linguri de apă; aruncați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă amestecul este uscat. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Aplatizați în discuri. Înfășurați în plastic; se răcește cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci, cu spray antiaderent. Se amestecă toate merele, 3/4 cană zahăr, suc de lămâie, 1/2 linguriță scorțișoară și vanilie într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 15 minute.
3
Se amestecă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rolați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați aluatul în vasul de plăcintă pregătit. Lingură în umplutură; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Intindeti al doilea disc aluat la 13-inch rotund. Folosind capacul sticlei mici, tăiați zece cercuri cu diametrul de 1/2 inch din aluat pentru decorare; aruncați cercurile. Trageți aluatul peste umplutură. Sigilați marginile crustei de sus și de jos împreună; tăiați la consola de 1/2 inch. Îndoiți consola sub; crimp decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
7
Ungeți plăcinta cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
8
Combinați restul de 1 lingură de zahăr și un vârf mare de scorțișoară într-un castron mic; se presară peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Transferați plăcinta pe foaia de copt; se introduce la cuptor. Reduceți imediat temperatura la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Coaceți plăcinta până când crusta se rumeneste, merele sunt fragede și umplutura clocotește gros, acoperind marginea cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 2 ore. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor; a se păstra la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista