Plăcintă Clasică Cu Afine
Placinta clasica de afine este o fără lactate desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 328 calorii. Mergeți la magazin și ridicați afine, scurtare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 229 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Plăcintă Clasică Cu Afine, și Plăcintă Clasică Cu Afine.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de făină și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate; formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Cuptor de căldură la 425 F. cu sucitor presarata cu faina, rola o rundă în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Într-un castron mare, amestecați zahărul, 1/2 cană de făină și scorțișoara. Se amestecă afine. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Presărați orice amestec de zahăr rămas peste amestecul de afine.
Se presara cu suc de lamaie.
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste afine. Acoperiți cu produse de patiserie de top care au fante tăiate în ea; sigiliu și flaut. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin fante în crustă, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.