Plăcintă Caramelizată Cu Ananas-Nucă De Cocos

Plăcintă Caramelizată Cu Ananas-Nucă De Cocos
Această rețetă servește 40. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, extract de nucă de cocos, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, și Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.pregătiți și coaceți crusta de plăcintă în placa de plăcintă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcinta cu o crustă neumplută. Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul brun până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ananas; se amestecă pentru a acoperi uniform. Gatiti 5 min. sau până când ananasul este caramelizat și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3
Se ia de pe foc; pus deoparte.
4
Bateți crema de brânză și zahărul granulat într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ouă și extrageți; bate până se omogenizează bine. Se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Se toarnă amestecul de brânză cremă în crustă. Se acoperă cu ananas caramelizat. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cald sau complet răcit acoperit cu toppingul biciuit. Păstrați orice plăcintă rămasă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista