Plăcintă Caramelizată Cu Ananas-Nucă De Cocos
Această rețetă servește 40. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, extract de nucă de cocos, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, și Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.pregătiți și coaceți crusta de plăcintă în placa de plăcintă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcinta cu o crustă neumplută. Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul brun până se omogenizează bine.
Adăugați ananas; se amestecă pentru a acoperi uniform. Gatiti 5 min. sau până când ananasul este caramelizat și lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Bateți crema de brânză și zahărul granulat într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Adăugați ouă și extrageți; bate până se omogenizează bine. Se amestecă nuca de cocos.
Se toarnă amestecul de brânză cremă în crustă. Se acoperă cu ananas caramelizat. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 min.
Se servește cald sau complet răcit acoperit cu toppingul biciuit. Păstrați orice plăcintă rămasă la frigider.