Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta belgiană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă caldă, plus 1 lingură de coniac, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Chifle Belgiene, Vafe Belgiene, și Vafe Belgiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică combinați prune uscate, stafide, 1/4 cană coniac, zahăr și apă, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic. Reduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional până se formează un sirop gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Prune Uscate
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se transferă într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați rachiul rămas și procesați până când aveți o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4
Se transferă într-un castron mic și se pune la frigider acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o cratiță medie combinați 1 1/2 căni de apă cu sarea. Se aduce la fierbere apoi se adaugă orezul. Acoperiți apoi reduceți căldura la mediu scăzut. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand orezul este moale si apa s-a evaporat, aproximativ 20 de minute. Se amestecă laptele, zaharurile, scorțișoara și vanilia. Fierbeți amestecând frecvent până când orezul este foarte moale, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc.
7
Bateți ouăle până se omogenizează, apoi, în timp ce bateți constant, adăugați amestecul de lapte fierbinte în ouă, câte 1 lingură odată până când jumătate din acesta a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Șoptind constant, încorporați încet amestecul de ou / lapte înapoi în oală. Puneți amestecul la foc și gătiți până când budinca se îngroașă, încă 3 până la 4 minute, apoi scoateți-l de pe foc, transferați-l într-un castron mediu, acoperiți și dați-l la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
În timp ce umplutura este refrigerare pregăti aluatul. Într-un castron mediu se adaugă apă caldă (aproximativ 110 până la 115 F) și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Se presară cu 1 linguriță de zahăr și se acoperă vasul cu folie de plastic. Puneți deoparte într-un loc cald cald timp de 5 minute pentru a activa drojdia. La sfârșitul acestei perioade, drojdia ar trebui să fie spumoasă. Într-un castron mediu se amestecă împreună făina și sarea și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
11
În vasul unui mixer electric bateți albușurile la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați gălbenușurile și continuați să bateți până când amestecul devine galben pal, apoi adăugați zahărul rămas și untul bătând până se combină bine. Se amestecă amestecul de drojdie activat până se încorporează, apoi se amestecă amestecul de făină. Aluatul va fi moale și lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață cu făină generoasă și presărați cu făină, apoi frământați ușor timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
13
Transferați într-un castron mare acoperit cu spray de gătit sau un ulei neutru. Se acoperă cu folie de plastic și se pune într-un loc cald pentru a crește până când aluatul s-a dublat, aproximativ 1 oră. În timp ce aluatul crește, setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Odată ce aluatul a crescut, scoateți-l din castron, puneți-l în jos și rotiți-l într-un cerc mare (aproximativ 13' în diametru) și puneți-l într-un vas de plăcintă de 9 inch. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați să crească timp de 10 minute, apoi întindeți umplutura de prune pe fund. Se amestecă budinca de orez răcită pentru a scăpa de orice piele, apoi se toarnă în coaja plăcintei și se acoperă deasupra umpluturii de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Punch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Uscate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Coaceți până când crusta este aurie și centrul este setat, 40 până la 45 de minute. Crusta Ff începe să se rumenească prea mult puteți acoperi cu atenție cu folie de aluminiu sau puteți folosi un scut de plăcintă. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute, apoi se transferă la frigider pentru a se răci complet. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional