Plăcinte Tocate Fără Cazeină Fără Gluten
Fără gluten cazeină gratuit carne tocată plăcinte este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, făină de tapioca, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscochitos: Fără Gluten,Fără Lactate / Cazeină Și Fără Ouă, Rulouri fără gluten fără cazeină: fulgi de ovăz cu semințe de Chia, și Rețetă De Sos Alb Fără Gluten, Fără Cazeină, Pentru Plăcintă Cu Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina, zahărul, sarea și guma de xantan într-un castron. Frecați margarina până când amestecul seamănă cu pesmetul.
Combinați ingredientele rămase și adăugați treptat la amestecul de făină până când patiseria se ține împreună într-o bilă
La frigider timp de 30 de minute înainte de utilizare
Preincalziti cuptorul la 180 cmc/350 CMC / marca gaz
Ungeți și făinați două cutii de tort cu 12 găuri.
Tăiați puțin peste jumătate din patiserie și întindeți-o destul de subțire. Cu un tăietor rotund mare de patiserie, tăiați 24 de discuri și așezați cu grijă în fiecare gaură.
Adăugați câte o lingură de carne tocată.Încorporați orice aluat rămas în aluatul rămas și întindeți-l. Folosind un tăietor de patiserie de dimensiuni medii, tăiați 24 de discuri pentru capace. Folosind degetul udați partea inferioară a fiecărui disc cu apă și apăsați peste umplutura plăcintelor.
Coaceți timp de 15-20 de minute. Puteți peria cu apă cu 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit, presărați cu zahăr tos și reveniți la cuptor pentru a finaliza sau dragați cu zahăr glazură când este rece.