Plăcinte de păstor de homar

Plăcinte de păstor de homar
Homar Shepherd ' s Pies este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prazul, gălbenușurile de ou, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Plăcinte de păstor, Plăcinte de păstor, și Mini plăcinte de cioban.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Louis Michel et Fils Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista