Plăcinte De Mână Cu Fructe De Mere
Apple Berry mână plăcinte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 373 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, zahăr brun, mere galan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Tidy Mom are 3482 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Mână Cu Fructe De Pădure, Mată Berry mână plăcinte și Vineri Faves, și Plăcinte De Mână Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 km. pregătiți umplutura într-un castron mare. Aruncați merele și fructele de pădure uscate cu suc de lămâie. Într-un castron mic, amestecați zahărul, făina, scorțișoara și sarea.
Adăugați amestecul de zahăr la fructe și aruncați la combine.To asamblați plăcintele de mână, tapetați o foaie mare de copt cu pergament sau un covor de silicon sau pulverizați cu spray antiaderent.
Scoateți crusta de plăcintă din frigider, întindeți-o pe o suprafață făinoasă și rulați doar puțin până la 1/4 inch grosime.
Tăiați aluatul folosind tăietor rotund de 5 inci (sau presă pentru plăcinte), reluând ușor resturile de aluat, după cum este necesar. Scoateți 2-3 linguri din amestecul de umplere pe o parte a fiecărei runde, apoi pliați runda astfel încât marginile să se întâlnească și folosiți o furculiță pentru a sigila marginile (dacă utilizați o presă de plăcintă, pliați și apăsați).
Transferați plăcinta de mână pe foaia de copt, lăsând 1 cm.cm între fiecare plăcintă. Folosiți un cuțit pentru a tăia trei fante în partea de sus a fiecărei plăcinte pentru a permite aburului să scape și periați cu spălarea albușului de ou și presărați cu zahăr.
Coaceți plăcintele timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc pe tot parcursul.
Lăsați plăcintele să se răcească timp de 10 minute pe foaia de copt și apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci complet.Plăcintele pot fi făcute cu până la 1 zi înainte.