Plăcinte cu pui și praz
Plăcintele cu oală de pui și praz necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 610 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de arpagic, muștar dijon, pachet de produse de patiserie scurtă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcinte cu pui și praz, Cea mai bună plăcintă cu oală de pui și praz, și Plăcintă Cu Oală De Pui Și Praz.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul și gătiți prazul, acoperit, timp de 10 minute până când este foarte moale.
Se ia de pe foc și se amestecă prin sosul de brânză, arpagic, pui, lapte și muștar.
Se amestecă bine și se pune lingura în vase mici sau ramekine.
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată. Folosiți o farfurie pentru a tăia cercuri pentru blaturile plăcintei.
Așezați deasupra, tăiați pentru a se potrivi, sertizați marginile și periați cu ou pentru a glazura. Înfășurați bine în folie alimentară și congelați până la 2 luni.
Pentru a găti din congelat, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Scoateți folia alimentară, acoperiți-o cu folie și puneți-o pe o tavă de copt în mijlocul cuptorului.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 190C/170C ventilator/gaz 5 și coaceți încă 45 de minute, îndepărtând folia pentru ultimele 30 de minute.
Se servește cu legume verzi.
Pentru a găti din cuptor proaspăt, încălziți la 190C / 170C ventilator / gaz
Gatiti 45 de minute, pana cand patiseria este aurie si umflata, iar umplutura este fierbinte.