Plăcintele cu oală de pui cu foietaj ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. O porție conține 923 calorii, 29G de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, piper măcinat, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Plăcinte Individuale Cu Oală De Vită Cu Foietaj, Plăcinte cu carne de vită și Guinness cu foietaj, și Plăcinte de mână cu mere de patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Pulverizați 4 boluri mici, rezistente la cuptor, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul. Se amestecă 2 căni de bulion de pui și se amestecă toată făina, adăugând treptat bulionul de pui rămas până când aveți o bază netedă, ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se amestecă fulgi de ceapă, sos de ardei iute, piper, cimbru, frunze de dafin și morcovi. Gatiti aproximativ 5 minute. Se amestecă cartofii și puiul și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fulgi De Ceapă Uscați
Grăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
În partea de jos a fiecărui vas pregătit, așezați o felie de brânză elvețiană. Împărțiți amestecul de pui în mod egal în cele patru boluri, peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Așezați un pătrat de foietaj deasupra fiecărui bol, apăsând ușor în jurul jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Așezați cele patru boluri pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
8
Coaceți timp de aproximativ 25 de minute, sau până când patiseria este umflată și maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.