Pâine brună Irlandeză cu somon afumat

Pâine brună Irlandeză cu somon afumat
Reteta pâine brună Irlandeză cu somon afumat este gata în aproximativ 75 de ore și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 261 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Somon afumat pe pâine irlandeză Crostini, Somon afumat pe pâine irlandeză cu sifon cu unt de arpagic, și Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făină, ovăz, germeni de grâu, bicarbonat de sodiu, sare și semințe de chimen într-un castron mare. Se amestecă în 3/4 stick unt rece cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
UntUnt
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zară și amestecați până când aluatul este umezit uniform. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată, pudrând cu făină pentru a preveni lipirea, 1 minut (aluatul trebuie să rămână moale și ușor lipicios). Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Scoateți aluatul pe o foaie de copt ușor făinată într-o rundă de 7 inci. Se pudrează aluatul cu făină și se întinde ușor peste rotund cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Tăiați un X de 4 până la 5 inci (adâncime de 1/2 inch) în partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Coaceți în mijlocul cuptorului până când pâinea sună goală când este bătută pe fund, 45 până la 50 de minute. Se răcește pe un raft cu 2 ore înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Faceți canapele cu pâine, unt înmuiat, somon, arpagic și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
PiperPiper
SomonSomon
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista