Plăcinte cu friptură, cartofi și praz
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cuburi de 3 inci cartofi cu piele roșie, ceapă verde, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte cu șuncă și praz, Plăcinte cu pui și praz, și Plăcinte Cu Șuncă, Praz, Ouă Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Presărați fripturile cu sare și piper.
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți până la mediu-rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe farfurie.
Tăiați fripturile în cuburi de 1/2 inch.
Topiți restul de 2 linguri de unt în aceeași tigaie.
Adăugați cartofi, praz și muștar uscat. Se amestecă 1 minut. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri acumulate în tigaie.
Se adauga sosul de friptura si saut 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă ceapa verde. Condimentați umplutura după gust cu sare și piper. Se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. desfășurați crustele pe suprafața de lucru.
Tăiați fiecare crustă în 2 bucăți de-a lungul pliului central.
Așezați 1/2 cană de umplutură pe jumătate din fiecare bucată. Îndoiți aluatul simplu peste umplutură; sigilați marginile.
Ungeți plăcintele cu mai mult ou; aranjați pe 2 foi de copt.
Coaceți plăcinte 15 minute. Foi inverse.
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura este încălzită, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.