Plăcinte Cu Dovleac Whoopie
Această rețetă servește 16 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 263 calorii. Un amestec de ou, sare, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte Cu Dovleac Whoopie, Plăcinte Cu Dovleac Whoopie, și Plăcinte Cu Dovleac Whoopie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună făina, praful de copt, sifonul, sarea și condimentele într-un castron.
Bateți împreună zahărul, uleiul, dovleacul, oul și vanilia într-un castron mare separat până se combină bine, apoi amestecați amestecul de făină.
Folosind o lingură de înghețată de 1 uncie sau o lingură de măsură, aruncați o lingură de aluat sau 2 linguri de aluat pe o foaie de copt căptușită pentru a forma 1 Movilă. Faceți încă 15 movile, aranjându-le la 2 centimetri distanță până când foaia de copt este plină (veți avea aluat rămas).
Coaceți până la primăvară la atingere, 12 până la 18 minute.
Transferați prăjiturile cookie în raft pentru a se răci.
Formați și coaceți aluatul rămas pe cealaltă foaie căptușită cu pergament. Ar trebui să aveți un total de 32 de prăjituri.
Tapetați o tigaie mică cu hârtie pergament.
Se amestecă împreună zahărul, sarea și 1/2 lingură de apă într-o cratiță mică.
Se încălzește la foc moderat până se dizolvă zahărul, apoi se fierbe. Se amestecă nucile pecan.
Răspândiți amestecul pe tava căptușită și coaceți până când acoperirea este bubbling și maro auriu, aproximativ 10 minute.
Se răcește complet pe tigaie pe un raft.
Tăiați grosolan pecanele confiate.
În timp ce prăjiturile se coc, bateți crema de brânză, untul și sarea într-un castron cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați zahărul și bourbonul cofetarilor și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Răciți umplutura până când este suficient de fermă pentru a-și menține forma atunci când este întinsă, 30 de minute până la 1 oră.
Se întinde câte 1 lingură de umplutură pe fiecare parte plată a jumătății prăjiturilor răcite, apoi se acoperă cu cealaltă jumătate de prăjituri. Dacă este necesar, răciți plăcintele whoopie suficient de mult pentru a întări din nou umplutura, aproximativ 30 de minute.
Apăsați ușor nucile pecan pe umplutură în jurul mijlocului fiecărei plăcinte whoopie pentru a le ajuta să adere la umplutură.
* Dacă doriți prăjituri perfect rotunde, o lingură de înghețată de 1 uncie este o investiție utilă, deoarece o puteți folosi pentru atâtea alte proiecte de coacere, pe lângă înghețată.* Prăjiturile cu prăjituri pot fi coapte cu 1 zi înainte și păstrate pe rafturi la temperatura camerei, acoperite cu un prosop de bucătărie.* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Pecanele pot fi confiate cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.