Plăcinte cu creveți și Andouille

Plăcinte cu creveți și Andouille
Creveți și plăcinte Oală Andouille ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 960 calorii, 54g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, frișcă grea, stoc concentrat de fructe de mare clasice și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Oală De Orez Cu Cârnați Andouille, Creveți și Andouille Jambalaya, și Broșete de creveți și Andouille.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rulați produse de patiserie pesuprafață înmuiată la pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
3
Tăiați patru runde de 5 1/2 inch.
4
Așezați pe pergament căptușitfoaie de copt; coaceți până devin aurii, aproximativ15 minute. Se răcește pe foaie. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Înfășurați etanș și depozitațila temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Bateti cremași făină într-un castron mic. Topiți untul întigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
7
Se adauga prazul si saut pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
8
Adăugați andouille și usturoi și saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
UsturoiUsturoi
9
Adăugați vermut; se fierbe până la lichidse evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
10
Adăugați amestecul de fructe de mare și cimbru. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
11
Adăugați cartoful și gătiți descoperit până se înmoaie,aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
12
Adăugați amestecul de smântână în tigaie; se amestecă.Se fierbe până când sosul se îngroașă și fierbe,aproximativ 3 minute. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați creveți; fierbeți până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
14
Împărțiți umplutura fierbinte între patru 1 1/4 ceașcăvase de copt. Completați fiecare cu rotund de patiserie.
15
Coaceți până la umplerea bulelor, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Stocul concentrat de fructe de mare Clasice este disponibil la multe piețe de pește și de la amazon.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista