Plăcinte cu carne tocată cu mere și afine

Plăcinte cu carne tocată cu mere și afine
Plăcintele cu carne tocată cu mere și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 294 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr, produse de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce nu este atât de grozav. Carne tocată, tarta cu zăbrele cu mere și afine, plăcintele de mână cu mere și afine și plăcintele de buzunar cu mere și afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric mare, combinați fructele, zahărul, sucul de mere, untul, marmelada și condimentele. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 50-60 de minute, amestecand din cand in cand. Răciți complet sau dați la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocală Medie, Nedecojită, Tocată Mărunt1 Portocală Medie, Nedecojită, Tocată Mărunt
Portocala Buric Nedecojita, Tocata MaruntPortocala Buric Nedecojita, Tocata Marunt
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Linia doi 9-in. farfurii de placinta cu patiserie; marginile de tăiere și caneluri. Împărțiți umplutura între cruste. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Coaceți la 400° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Coaceți 20-25 de minute mai mult sau până când crusta este maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește pe gratele de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista