Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele cu borcan cu cremă de nucă de cocos. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 84G de grăsime, și un total de 993 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte de cocos, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte Cu Cremă De Nucă De Cocos, Cremă De Nucă De Cocos Whoopie Pies, și Mini Plăcinte Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch și congelați-le în timp ce măsurați și amestecați ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor și pulsați de trei sau patru ori pentru a amesteca. Scoateți cuburile de unt din congelator, împrăștiați-le peste amestecul de făină și pulsați până când amestecul formează aglomerări de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați apa cu gheață, 1 lingură la un moment dat și pulsați pentru a amesteca, adăugând suficientă apă pentru ca aluatul să se unească. Pentru a face aluatul manual: într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea. Scoateți cuburile de unt din congelator și distribuiți-le uniform în amestecul de făină, acoperindu-le cu amestecul de făină. Scufundați degetele în amestec și începeți să ciupiți untul și făina împreună, făcând discuri subțiri și făinoase ale untului. Continuați să lucrați amestecul până când untul este descompus mai întâi în mărgele făinoase de mărimea unui bob de mazăre și apoi într-un amestec liber care seamănă cu nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cup. Ceapă Tocată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Stropiți în 3 linguri de apă cu gheață și folosiți mâna ca un pieptene pentru a amesteca lichidul doar până când aluatul se ține împreună. Dacă este necesar, adăugați apă suplimentară, câte 1 lingură, până când aluatul se reunește într-o masă sfărâmicioasă.Alternativ, dacă folosiți un blender de patiserie, amestecați ingredientele uscate într-un castron mare. Împrăștiați untul uniform peste amestecul de făină și amestecați pentru a acoperi cu amestecul de făină. Folosind o mișcare rapidă, în jos, tăiați untul în ingredientele uscate, întorcând vasul și apoi plonjând tăietorul în amestec în mod repetat. Poate fi necesar să vă opriți ocazional pentru a aluneca bucăți de unt din lame înapoi în făină. Continuați tăierea până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cup. Ceapă Tocată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Stropiți în 3 linguri de apă și folosiți o furculiță sau degetele pentru a amesteca lichidul doar până când aluatul se ține împreună. Dacă este necesar, adăugați apă suplimentară, câte 1 lingură, până când aluatul se adună într-o masă sfărâmicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată, făinată sau pe o foaie de hârtie pergament. Adunați aluatul împreună într-o movilă, apoi frământați-l de câteva ori pentru a-l netezi. Împărțiți-l în jumătate și bateți ușor și apăsați fiecare jumătate într-un dreptunghi dur, cerc sau pătrat gros de aproximativ 1 inch. Forma pe care o alegeți depinde de ce formă veți întinde aluatul. Dacă nu știi cum vei folosi aluatul în acest moment, optează pentru un cerc. Înfășurați în folie de plastic sau în hârtia pergament și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Pentru plăcinte:tapetați 6 borcane cu jumătate de halbă cu crusta de unt cu patiseria. Se da la frigider cel putin 30 de minute sau pana la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Întindeți nuca de cocos uscată uniform pe o foaie/tavă de copt cu margini, introduceți-o în cuptor și prăjiți-o până devine aurie, aproximativ 5 minute. Odată ce nuca de cocos începe să se rumenească, se poate întuneca rapid, așa că urmăriți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Uscată
Stropi în Formă De Inimă
Ardei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Scoateți din cuptor și transferați imediat într-un vas sau farfurie puțin adâncă și lăsați să se răcească complet (nu-l lăsați pe tigaia fierbinte sau va continua să se rumenească). Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Introduceți o bucată de pergament/hârtie de copt în fiecare borcan căptușit cu patiserie, extinzându-l dincolo de margine și umpleți cu greutăți pentru plăcintă . Aranjați borcanele pe o foaie/tavă de copt cu margini, introduceți-le în cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Scoateți din cuptor, ridicați hârtia și greutățile, readuceți borcanele în cuptor și continuați să coaceți până când patiseria pare uscată și este aurie, încă aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de copt înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Între timp, într-un castron, bateți gălbenușurile până se omogenizează. Pune deoparte. Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
14
Într-o cratiță, amestecați împreună laptele de cocos, laptele, 2/3 cană de zahăr, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând constant, până când amestecul începe să se aburească și să baloneze la marginile tigaiei, 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Se ia de pe foc.
17
Adăugați treptat aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
18
Se toarnă acest amestec în cratiță amestecând constant. Întoarceți tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este îngroșat până la o consistență asemănătoare puddingului și abia începe să buleze, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Se scoate de pe foc și se strecoară prin sită în vas. Se amestecă vanilia și 1 cană de nucă de cocos prăjită (rezervați restul pentru a acoperi plăcintele). Acoperiți cu folie de plastic, apăsând folia direct pe suprafața amestecului și dați-o la frigider până se răcește bine, cel puțin 3 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
20
Chiar înainte de asamblarea plăcintei, într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru bici, bateți smântâna până la aproximativ triplarea volumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
21
Adăugați zahărul și biciul până se formează vârfuri moi. (Sau, utilizați un castron mare și un mixer portabil sau un tel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
22
Lingurați aproximativ 3/4 cană din umplutura de nucă de cocos în fiecare borcan și neteziți blaturile. Completați umplutura cu 2 până la 3 linguri de frișcă, apoi presărați uniform nuca de cocos prăjită rezervată peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Stropi în Formă De Inimă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
23
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la 2 zile, apoi se servește răcit sau la temperatura camerei. Aceste plăcinte nu pot fi înghețate.