Plăcinta cu trei fructe de pădure a lui Nepenthe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu trei fructe de pădure a lui Nepenthe. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,55 USD pe porție. Un amestec de grand marnier, ovăz, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Plăcintă Triplă Cu Fructe De Pădure, și Din tigaie plăcintă triplă cu fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o placă ușor făinată, întindeți aluatul (poate fi necesar să se înmoaie mai întâi timp de 5 sau 10 minute) într-un cerc de 12 inci. Așezați-vă într-o tigaie de 9 inci, tăiați orice capete atârnate peste lateral și flaut marginea cu degetul mare. Se răcește până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru umplutură, spălați și curățați căpșunile.
Tăiați-le în jumătate și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați murele și zmeura și aruncați cu Grand Marnier. Într-un castron separat, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și scorțișoara.
Adăugați la fructe de padure și aruncați ușor.
Pentru topping, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, nucile și untul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Pentru a face manual, tăiați untul în făină și zahăr, folosind un tăietor de patiserie. Tăiați mărunt nucile și adăugați împreună cu ovăzul.
Umpleți coaja de plăcintă răcită cu umplutura și acoperiți bine cu toppingul.
Coaceți timp de 1 oră, până când clocotește și se rumenesc deasupra.
Din Nepenthe - ul meu: povești boeme despre mâncare, familie și Big Sur de Romney Steele. 2009 de Romney Steele; fotografie Copyright 2009 de Sara Remington. Publicat de Andrews McMeel Publishing, LLC.