Plăcinta cu cartofi dulci a Nanei

Plăcinta cu cartofi dulci a Nanei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă plăcinta cu cartofi dulci a lui Nana. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți per porție. O porție conține 495 de calorii, 7 g de proteine și 22 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Dacă aveți la îndemână coajă de plăcintă, ouă, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați bolul cu smoothie de cartofi dulci, salata de cartofi Nana și varza dulce și acrișoară a lui Nana pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cremă de Sherry, vinul spumant și Porto sunt alegerile mele de top pentru plăcinta cu cartofi dulci. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Red Tail Ridge Estate Dry Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Arome de suc de lămâie, lămâie Meyer, nectarine și ghimbir confiat. Notele minerale mai moi cu vanilie și pere poșate urmează cu puțină fructe stelate. La gust sunt prezente mai multe lime și fructe cu sâmburi, cuplate cu ananas uscat, merișor alb și note de condimente maro. Aciditatea atinge mijlocul gurii ridicând textura care umple gura și extinzând finisajul cu flori albe și guava.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista