Plăcinta ciobanului Mexican
Plăcinta ciobanului Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 894 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți la îndemână ceapă, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma amestecul de brioșe de porumb, puteți urma acest fel principal cu Porumb Brioșă Churros ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcinta ciobanului Mexican, și Plăcinta ciobanului Mexican.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Așezați carnea de vită și ceapa într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si ceapa este frageda.
Scurgeți grăsimea. Se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper.
Se amestecă roșiile și se fierbe 5 minute. Se amestecă condimentul taco și apa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și continuați să gătiți 5 minute, până se îngroașă.
Transferați în vasul de copt pregătit și acoperiți uniform cu porumb.
Pregătiți amestecul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Se întinde uniform peste stratul de porumb din vasul de copt.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este umflat și auriu.
Se ornează cu măsline și brânză.