Plăcinta ciobanului Mexican

Plăcinta ciobanului Mexican
Plăcinta ciobanului Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 894 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți la îndemână ceapă, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma amestecul de brioșe de porumb, puteți urma acest fel principal cu Porumb Brioșă Churros ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcinta ciobanului Mexican, și Plăcinta ciobanului Mexican.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Așezați carnea de vită și ceapa într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Scurgeți grăsimea. Se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă roșiile și se fierbe 5 minute. Se amestecă condimentul taco și apa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și continuați să gătiți 5 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați în vasul de copt pregătit și acoperiți uniform cu porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
6
Pregătiți amestecul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
7
Se întinde uniform peste stratul de porumb din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
8
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
9
Se ornează cu măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista