Plăci mici: Crabby Falafel 'Sliders ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 316 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, maioneza, bulbul de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Farfurii mici la Carrabbas, Farfurii Mici: Hummus De Mazăre Verde, și Farfurii Mici: 4 Tapas Spaniole Care Folosesc Doar 4 Ingrediente Fiecare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți năutul, praful de copt, chimenul, coriandrul, ceapa verde, coaja de lămâie, jalapeincroumo (dacă doriți), cățelul de usturoi și făina în vasul robotului de bucătărie. Pulsați până când amestecul se ține împreună, dar rămân bucăți groase de năut, aproximativ 8-10 impulsuri de o secundă (nu se procesează în pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Nonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați amestecul într-un castron mare și pliați ușor carnea de crab. Se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Aruncați fenicul ras cu suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Formați amestecul de crab în 12 porții egale și formați-vă în chiftele de aproximativ doi centimetri. Refrigerați prăjiturile de crab și feniculul până când sunt gata de utilizare, până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Încălziți uleiul rămas în tigaie antiaderentă de 12 inci cu fund greu sau din fontă la foc mediu-mare până abia începe să fumeze. Adăugați cu grijă chiftele de crab (dacă uleiul continuă să fumeze după adăugarea chiftelelor de crab, reduceți căldura la mediu). Gatiti, scuturand usor tigaia ocazional pana se rumeneste profund, 2-4 minute. Flip cu grijă folosind clești, și să continue să gătească, agitare ușor tigaie ocazional, pana se rumeneste pe a doua parte, 2-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Transferați prăjiturile gătite pe farfurie căptușite cu un strat dublu de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
întindeți maioneza harissa uniform pe blaturi și funduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Harissa
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Așezați o grămadă mică de fenicul ras peste fiecare fund de COC. Se acoperă cu chiftele de crab, se închide sandvișul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crabi
10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Harissa Maioneză
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Harissa
9
- face 1/2 cană -
10
Notă: Harissa este un condiment picant din Africa de Nord, făcut cu ardei iute, condimente și legume. Poate fi găsit în cutii sau borcane pe culoarul internațional al multor supermarketuri sau este disponibil online. Recomand marca DEA harissa, care echilibrează căldura chile cu arome vegetale complexe și vine într-un tub metalic resigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Harissa
1 Cană De Usturoi Tocat
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
11
Se amestecă toate ingredientele într-un bol mic de amestecare și se amestecă pentru a se combina. A se păstra într-un recipient etanș, la frigider, până la 1 săptămână.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.