Plăci de spălat Spritz cu ciocolată cu fistic
Plăcile de spălat Spritz cu ciocolată cu fistic sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, ciocolată dulce-amăruie, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Spritz Cu Ciocolată, Spritz Portocaliu Înmuiat În Ciocolată, și Cannoli cu ciocolată cu fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Înlocuiți 1 cană de zahăr de cofetărie cu zahărul granulat și înlocuiți 3/4 linguriță extract de migdale cu 1 linguriță extract de vanilie.
Împachetați cilindrul presei cu o parte din aluat. Procedați conform instrucțiunilor de presă cookie. Puneți aluatul în benzi lungi de 3 inci pe o foaie de copt mare, fără grăsime, distanțându-le la 1 inch. Folosiți un cuțit pentru a tăia aluatul liber de presa pentru biscuiți.
Congelați sau răciți fursecurile pe foaia de copt până când sunt ferme.
Coaceți până când marginile sunt aurii palide, 7 până la 10 minute. Se răcește pe foi 2 minute, apoi transferați cookie-urile cu o spatulă metalică la rafturi pentru a se răci.
Continuați să pipiți, să răciți și să coaceți mai multe plăci de spălat spritz în loturi cu aluatul rămas (pipeți și răciți pe a doua foaie în timp ce prima foaie se coace; răciți foile de copt între loturi și folosiți hârtie pergament proaspătă).
Topiți ciocolata (Vezi notele bucătarilor) într-un castron adânc de metal așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Scoateți vasul din tigaie. Folosiți un prosop pliat pentru a înclina ușor vasul, astfel încât ciocolata topită să fie suficient de adâncă pentru a scufunda fursecurile.
Puneți fisticul într-un castron puțin adânc.
Setați rafturi de răcire pe foi de copt.
Înmuiați fursecurile, pe rând, în ciocolată, astfel încât să acopere aproximativ jumătate din fursec pe diagonală, apoi răzuiți excesul de ciocolată de pe fundul fursecului pe marginea bolului.
Presărați ciocolata cu niște fistic și aranjați fursecurile pe rafturi.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei până când ciocolata s-a setat, aproximativ 1 oră.
* Pentru a topi ciocolata cu succes: împiedicați ciocolata să intre în contact chiar și cu cea mai mică cantitate de apă. Se toacă mai întâi ciocolata, apoi se pune într-un vas metalic uscat și se pune vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când este netedă. Alternativ, îl puteți încălzi într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Puneți ciocolata tocată în vas și puneți-o la microunde la 50% putere la intervale de 30 de secunde, verificând-o și amestecând-o, de fiecare dată, până când este netedă.•Pentru a menține cel mai bine crestele canelate distincte de pe fursecuri, congelați sau răciți benzile conducte până când sunt ferme înainte de a le coace.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș în straturi unice, separate de hârtie de ceară, într-un loc răcoros, 5 zile.