Plutitor de ciocolată
Plutitorul de ciocolată ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 232 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanilie, grăsime vegetală și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu plutitor de ciocolată cu cireșe și coajă de ciocolată , Mousse de ciocolată în coajă de ciocolată și Tort de ciocolată și curmale cu glazură lipicioasă de caramel și ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Puneți 1 cană de zahăr și 2 căni de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Într-un bol mediu, mixați grăsimea vegetală și 1/2 cană de zahăr până la omogenizare.
Combinați făina, cacaoa, praful de copt și sarea; încorporați-le în amestecul de smântână, alternativ cu laptele, pentru ca aluatul să nu devină prea tare. Încorporați vanilia.
Turnați apa cu zahăr într-o caserolă de 2 litri. Puneți amestecul de ciocolată cu lingurița în siropul de zahăr pentru a forma găluște.
Coaceți timp de 45-50 de minute în cuptorul preîncălzit. Folosiți o lingură cu crepitatoare pentru a scoate găluștele pe farfurii, turnați siropul peste ele și serviți.