Plum Semifreddo
Plum Semifreddo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, prune, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plum & amaretti semifreddo, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie de pâine de 9x5 " cu spray antiaderent și tapetați cu folie de plastic, lăsând o surplombă generoasă pe toate părțile.
Combinați prunele, cardamomul, 1/3 cană de zahăr și un vârf de sare într-o cratiță medie. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când prunele își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți până când prunele se înmoaie și încep să se destrame, cu 6-8 minute mai mult.
Lasă să se răcească ușor.
Pur amestec de prune de prune într-un blender până când este foarte neted. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol mediu, apăsând pe solide.
Lasă să se răcească. Puneți deoparte 1 cană pur aproxume pentru servire.
Bateți albușurile de ou, un vârf de sare și restul de 2/3 cană de zahăr într-un castron mediu rezistent la căldură (sau vasul unui mixer cu suport) și puneți-l peste o cratiță cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa).
Se încălzește, amestecând constant, până când zahărul este dizolvat și amestecul este cald la atingere, aproximativ 4 minute.
Scoateți vasul din cratiță.
Adăugați vanilie și, folosind un mixer electric la viteză mare, bateți până când amestecul este triplat în volum, lucios și complet rece, aproximativ 10 minute.
Folosind bătăi curate, bateți smântâna într-un alt bol mediu până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/3 de frișcă în amestec alb de ou până când se combină. Îndoiți frișca rămasă până când se combină. Îndoiți în Plum pur aproprose doar până când apar dungi mari pe tot parcursul amestecului.
Transferați amestecul în tigaia pregătită și blatul neted. Îndoiți folia de plastic deasupra și înghețați până când este fermă, cel puțin 8 ore.
Desfaceți semifreddo și, folosind consola de plastic, ridicați ușor din tigaie. Inversați semifreddo pe un platou mare, îndepărtați folia de plastic și feliați 1" grosime; transferați pe farfurii și lăsați să stea cel puțin 5 minute pentru a se înmuia ușor.
Se serveste cu prune rezervate pur approkume.
Faceți înainte: Plum pur aproxume poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Semifreddo se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.