Plum kulfis

Plum kulfis ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de păstăi de cardamom, lapte condensat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune, și Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert.
Instrucțiuni
Împărțiți păstăile de cardamom și îndepărtați semințele, apoi zdrobiți semințele cu un pistil și mortar sau capătul unui sucitor într-o ceașcă. Puneți într-o tigaie cu prunele, zahărul și 5 lingurițe de apă, apoi aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți, apoi gătiți timp de 10 minute până când prunele sunt foarte moi. Se amestecă într-un robot de bucătărie și se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un ulcior și se lasă să se răcească.
Se amestecă împreună laptele condensat, laptele și 300 ml de prună pură.
Se toarnă în 6 forme, ramekins, pahare de plastic sau cupe mici, apoi se congelează timp de 4 ore sau până când este ferm.
Pentru a servi, înmuiați fiecare matriță scurt în apă fierbinte, apoi inversați-le pe farfurii mici.
Se toarnă puțină prună pură în jurul fiecărui kulfi și se presară cu fistic tocat.