Plum Cobbler
Plum Cobbler este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 434 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plum Cobbler, Plum Cobbler, și Cobbler Cu Prune Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
Faceți umplutura: într-un castron, aruncați prunele cu zahărul și amidonul de porumb și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, faceți aluatul: Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu făină de porumb, zahăr, ghimbir confiat, praf de copt și sare.
Adăugați untul și pulsați până se sfărâmă.
Adăugați laptele și pulsul până la umezire.
Întindeți umplutura într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Scoateți 15 movile de aluat peste umplutură.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră și 15 minute, până când fructele clocotesc și toppingul este auriu și crocant.
Lăsați să se răcească timp de 1 oră înainte de servire.